Thermaeson

Beauty begint bij Thermae Son

In de schoonheidssalons van Thermae Son geniet u van een uitgebreid aanbod van gezichts- en lichaamsbehandelingen. Om jouw huid een ultieme verzorging te geven maakt Thermae Son gebruik van de topmerken Clarins en Sensai. Daarnaast biedt Thermae Son exclusief behandelingen aan met de producten van Sanvino. Deze zijn volledig vrij van parabenen, minerale oliën en siliconen. Je kunt een losse behandeling boeken of jouw Thermen-bezoek helemaal compleet maken met een gezichtsbehandeling of een massage.

Reserveer nu

Reserveer hier jouw sauna-arrangement, actie, massage of beautybehandeling. 
Voor een los saunabezoek hoef je niet te reserveren.


Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Verwen jezelf met een verzorgende, ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandeling in een van onze schoonheidssalons. Onze ANBOS-gediplomeerde schoonheidsspecialistes stemmen de behandeling volledig af op jouw wensen en huidtype. Je hebt de keus uit diverse behandelingen met producten van de topmerken Clarins, Sensai en Sanvino

Massages

Massages

Een massage geeft de gezondheid een boost, verbetert de bloedcirculatie en bevordert ontspanning. Thermae Son biedt ruim twintig verschillende massages aan, allen gericht op een weldadig effect op lichaam en geest. De massages worden door NGS-gecertificeerde masseurs of onze deskundige schoonheidsspecialistes verzorgd. Lees verder om al onze massagekeuzes te ontdekken.

Overige behandelingen

Overige behandelingen

Naast gezichtsbehandelingen en massages biedt de beauty-afdeling van Thermae Son een uitgebreide keus aan overige behandelingen. Denk hierbij aan diverse lichaamsbehandelingen in de vorm van lichaamspakkingen/scrubs, andullatietherapie of een zonnebankkuur. Ook voor luxe hand- en voetverzorging, harsen en injectables staan onze specialisten voor je klaar. Thermae Son heeft tevens een eigen kapsalon.

Arrangementen

Verwen uzelf met een combinatie van behandelingen


Klik hier