Thermaeson

Brasserie

Het sfeervolle Brasserie Net even Anders, gelegen naast Thermae Son, staat garant voor bourgondisch genieten. Met veel zorg bereidt onze chefkok gerechten die zijn samengesteld uit producten van betrokken leveranciers met oog voor duurzaamheid en kwaliteit. Onze brasserie nodigt uit om spontaan binnen te wandelen, maar als je verzekerd wilt zijn van een tafeltje is reserveren uiteraard mogelijk. Bij mooi weer is ons terras geopend en kun je ook hier genieten van de kookkunsten van onze chef of een lekker drankje drinken.

Reserveer nu

Je bent meer dan welkom in onze brasserie! Reserveren is niet verplicht,
maar wel aan te bevelen als je zeker wilt zijn van een plekje.
Reserveren kan zowel telefonisch als via ons reserveringssysteem hieronder.


Bourgondisch genieten

Bourgondisch genieten

In brasserie Net even Anders kun je terecht voor bourgondisch, Belgisch tafelen in een rustiek interieur. Je hebt de keus uit zorgvuldig geselecteerde gerechten, samengesteld met verse ingrediënten en met verschillende kooktechnieken bereidt. In de zalen naast de brasserie kun je tevens terecht voor geheel verzorgde feesten en partijen. Klik hier voor meer informatie.

Menu

Menu

Onze lunch- en dinerkaart, het verrassingsmenu en het à-la-carte-diner bestaan uit verschillende klassiekers: overheerlijke vleesgerechten, goedgevulde maaltijdsalades, verse vis, en in het seizoen is er de keus uit wild, mosselen en asperges. Onze kenners geven doordacht advies over passende wijn- en spijscombinaties om jouw gastronomische ervaring compleet te maken.


Aanschuiftafel

Aanschuiftafel

Naast bourgondisch genieten kun je ook van maandag t/m vrijdag tussen 16.00 en 17.45 uur plaatsnemen aan de aanschuiftafel. Voor deze gezamenlijke manier van tafelen stelt onze chef-kok iedere week een ander menu samen. Er is de keuze uit een voorgerecht, een hoofdgerecht met vis of vlees en een dessert. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten, aardappeltjes, rijst of pasta.


High Tea