Thermaeson

Thermen

Te midden van de bosrijke omgeving van Son en Breugel bieden onze saunafaciliteiten de perfecte atmosfeer om heerlijk te ontspannen. Ontdek de ruime saunacabines en diversie opgietrituelen, koel af in het zwembad of geniet van het uitzicht vanuit het bubbelbad, het stoombad of het zoutwaterbad in de Thermae-tuin. Kom tot rust in de comfortabele ligstoelen van de relaxruimtes en ervaar de gezondheidsvoordelen van een saunabezoek. Je bent te allen tijde van harte welkom!

Reserveer nu

Reserveer hier jouw sauna-arrangement, actie, massage of beautybehandeling.
Voor een los saunabezoek hoef je niet te reserveren.


test alt

Arrangementen

Thermae Son biedt meer dan alleen een dagje sauna. Maak gebruik van alle saunafaciliteiten in combinatie met een ontspannende massage of een luxe beautybehandeling, of kies voor een arrangement met overnachting in een van onze speciaal geselecteerde partnerhotels. Kijk ook eens bij onze speciale acties met interessante kortingen.

Opgietingen

Opgietingen

Dagelijks worden er opgietsessies verzorgd. Deze vinden onder voorbehoud plaats om 13.00, 15.00, 17.00 en 19.30 uur. Op vrijdag en zaterdag is er een extra opgieting om 21.00 uur. Elke opgieting heeft een eigen thema. Onze saunameesters zijn creatief en maken hier regelmatig iets bijzonders van.

Thermen restaurant

Thermen restaurant

Laat het je smaken in ons Thermen restaurant. Met uitzicht op de Thermae tuin kun je de hele dag plaats nemen in het restaurant voor een gezonde lunch of diner. Voor een verse smoothie of een warme kop thee die je tevens in de naastgelegen relax-ruimte of op het terras kunt nuttigen.